Yandex Navigasyon&Haritalar’da İstanbul Haritası güncellendi!

Sürekli gelişen ve değişen İstanbul yollarında, her yere daha hızlı ve en kısa yoldan ulaşmanızı sağlamak için haritalarımızı güncelledik. Yenilenen haritalarımızla artık sorunsuz bir şekilde gitmek istediğiniz yere en kolay yoldan ulaşabileceksiniz. Güncelleme öncesi haritalarımızda yaşadığınız sorunlarla bir daha karşılaşmamanız için en doğru yol bilgilerini sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.

İstanbul Haritasında neleri yeniledik?

İstanbul Haritası üzerinde tam 14 binden fazla noktayı güncelledik. Güncelleme kapsamında haritaya 2862 yeni yol eklenirken 2100 sokağın ismi değiştirildi. Ayrıca 1139 yol kapatıldı, 300 yolun hız limitleri güncellendi ve 228 yolun sürüş yönü değiştirildi.

67 yorum
info@canerdogan.net.tr
10 Şubat 2017, 16:10


bence  harika  bir bir yazı  olmuş


Transformateur de mesure
latif@dindoruk.com
24 Mart 2017, 11:10
Yandex.Navi uygulamasına Apple CarPlay desteği istiyoruz. Carplay özelliği kullanan ve mecburen Apple Haritalar'a mecbur olan insanları bu eziyetten kurtarın lütfen.
herşeyi yenilediniz ama hala https://www.mathmazeil.com yandex haritalarda göremiyoruz.
Makaleniz için teşekkür ederim
kayseri web tasarım
info@seoankara.name.tr
17 Ocak 2019, 13:44
Teşekkürler.
Seo Ankara

Çay yapraklarının kalitesi arttıkça çay daha dolu gövdeli hal alıp daha fazla ‘umami’ lezzeti ortaya çıkar. Birinci sınıf matcha, doğru karıştırıldığı takdirde halis, kremsi köpüklü kolay içimli çay ortaya çıkar.


matcha premium çayı eczanelerde varmı
Amazon cevizi çayı ve tozu Türkiye resmi satış sitesine hoşgeldiniz. Firmamız orjinal ürün satmakta olup, hızlı kargo ile paketlerini sizlere yollamakatdır. Kutunun içerisinde hem çay hemde toz bulunmaktadır. 20 adet amazon cevizi çayı ile 50 gr amazon cevizi tozu aynı kutudadır. 3 ve üzeri adetlerde kargomuz ücretsizdir. Kapıda nakit yada kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Ürünün 5 kutusu 149, 3 kutusu 99, 1 kutusu 49’dir. Piyasada daha ucuza satılan ürünlere sahte olma olasılığından dolayı itibar etmemeniz önerilmektedir.


Amazon Cevizi Çayı Kullananlar Yorumları Şikayetleri
Elbiseler
Giyinmek? Tarz, beden tipi, fırsat ve daha fazlası ile alışveriş yapın ve mükemmel elbiseyi bulun! İşe ya da bir düğüne gitmek isteyip istemediğinize uygun bir elbise var. Şaşırtıcı stiller için klasik ya da çağdaş kıyafet seçimine göz atın.
İşe yarayan bir elbise ile ofise hazır bir kıyafet oluşturun. Ceketin ve pantolonun rahat görünmesini sağlayın ve basit kılıf ve kayma siluetini tercih edin. Bir şal elbisenin veya Midi Elbisesinin zamansız tarzına gidin ve kolsuz, kısa kollu veya uzun kollu seçenekleri düşünün. Sizi küpten kokteyllere götürebilen basit bir siluetde küçük siyah elbisenin çok yönlülüğü gibisi yoktur. Çalışma dolabınıza daha rahat bir yaklaşımla yaklaşıyor musunuz? Maxi Elbise veya Kazak Elbise ile aynı anda şık ve rahat kalın.
Büyük bir olay göze çarpıyor bir görünüm için çağırır. Kokteyl Elbiseleri kısa ve şıktır; sosyaller için harikadır. Ancak kırmızı halıyı çıkarma zamanı geldiğinde, çeneyi düpedüz, zemin uzunlukta bir elbiseyle sersemletin. Balo ya da mezuniyet törenine katılmak? Gençler Hollywood'un gençlerin Balo Elbiseleri veya Büyük Beden Elbiseleri'ne bakmalarına bayılacaklar. Süslemeleri, ruffles, dantel veya kesikli göz alıcı tasarımlarda gece boyunca dans edin.
Büyük günün için hazırlanıyor musun? Tören ve resepsiyon için muhteşem Show-Stop Gelinliklerini keşfedin. En iyi kızlarınız için, koridorda sizinle birlikte parti yaparken eşleştirme görünümlerini koordine etmek için güzel gelinlik modelleri bulun. Bir elbise ve ceket gibi anne için zarif toplulukları aradığınızdan emin olun. Yaklaşan bir düğüne davet edildi? Düğün misafirleri için muhteşem bir elbiseyle çiftle kutlayın.
Durum ne olursa olsun, elbiseyle eksiksiz bir görünüm elde etmek kolaydır. Macy, minyon ve artı dahil olmak üzere çok çeşitli stiller ve boyutlar sunar - kesinlikle en uygun olanı bulacaksınız. Elbiseler için alışveriş yapın ve dolabınıza bir (veya birkaç tane) ekleyin!
mersintaksienver
19 Temmuz 2019, 10:48
Güzel paylaşımınız için teşekkürler http://mersin-taksi.com/
mersintaksienver
19 Temmuz 2019, 10:50
yazınız için teşekkürler


mersin taksi 
Çok Faydalı bir yazı .Konya otomatik kapı & Kepenk
Ayşenur Bahtsızoğlu
2 Ağustos 2019, 13:58
harika bir yazı! Ankara Çilingir 
Ayşenur Bahtsızoğlu
2 Ağustos 2019, 13:59
Keçiören Çilingir Paylaşım için teşekkürler :)
Ayşenur Bahtsızoğlu
5 Ağustos 2019, 13:19
İstanbul  gibi bir yerde navigasyonsuz insan yolunu  bulamıyor valla güncellendiği iyi olmuş!
5 Ağustos 2019, 13:20 tarihinde düzenlendi
güncellenmesi iyi olmuş istanbul çok karışık bir şehir
Sonunda yani bu kadar büyük bir şehir için yapılması lazımdı 
caglaryildiznet
8 Ekim 2019, 16:17
Teşekkür ederiz makale için.

<a href="https://skolyoz.net">Skolyoz Nedir?</a>
caglaryildiznet
8 Ekim 2019, 16:19
Skolyoz Nedir? https://skolyoz.net
caglaryildiznet
8 Ekim 2019, 16:19
Teşekkür ederiz.

Skolyoz Nedir
25 Kasım 2019, 15:50 tarihinde düzenlendi
Teşekkür ederiz. Yeni güncelleme çok iyi olmuş.
torrent oyun
28 Aralık 2019, 23:51 tarihinde düzenlendi
prp kiti   En uygun fiyatlarla prp kiti
زراعة الشعر في اسطنبول

Elinize sağlık Çok güzel Bir yazı



Seo Hizmeti


MÜKEMMEL YAZII
Minecraft oynarken eşya yapımlarını aramaktan sıkılmadınız mı? Türkçe Minecraft rehberi sayesinde eşya yapımlarını kolayca öğrenebilir, Minecraft ile alakalı birçok konuda testler çözebilirsiniz! Minecraft hakkında Türkçe güncelleme notlarını okuyup tüm haberlere Türkçe ulaşabilirsiniz! Minecraft anılarınızı paylaşıp Türkçe Minecraft eklentileri, Minecraft pluginleri, Minecraft servarları, Minecraft sunucuları hakkında her türlü bilgiyi bulabilirsiniz. Çekilişlere katılıp bedava Minecraft sunucusu, oyunlar ve sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz. Minecraft dünyaları, Minecraft seedleri, Minecraft craftingler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Minecraft Dünyası - Türkçe Minecraft Rehberiniz
https://www.minecraftdunyasi.com/
JUSTLED LED AYDINLATMA A.S
15 Mart 2020, 14:35
Led Projektör,led projektör,led bant armatür,led bant armatür,led ışık,led lamba,wallwasher,panel led,led panel,led armatür,led trafo,şerit led,led fiyatları,60x60 panel led,led ampül,led ray spot
Led Aydınlatma Ile ilgili aradığınız herşey 


www.karakoyavm.com
http://karakoyavm.com/blog
offical@yagizgurbuz.com
2 Nisan 2020, 10:59
Yağız Gürbüz 1998 yılında Ankara'da dünyaya geldim. Eskişehir ve İzmir'den sonra üniversite eğitimim için Alanya ilçesine yerleştim. İşletme Mühendisliği Lisans öğrencisiyim ve özel bir şirkette supervisor olarak görev almaktayım.
Ek olarak HTML, CSS, Javascript, PHP ile ilgilenmekteyim, markalar ve işletmeler için Sosyal Medya Yönetimi, Web Tasarım, Mobil Uygulama Tasarımı, Dijital Pazarlama hizmet ve danışmanlığı yapmaktayım. 
Türkiye'nin en iyi oyun sitesi Oyunskor.club sizler için birbirinden güzel oyunları bir araya topladı. Oyunskor'da oynadığınız oyunlar bu oyunları yapan ve paylaşım kodlarıyla sitelere yayan oyun yapımcılarına aittir.  Oyun Skor bedava oyunların bir arada toplandığı ve size en anlaşılır şekilde sunulan bir ücretsiz oyun platformudur. 
Doğru tarafsız ve güvenilir haber Haberpaneli.com
Hakkı Bulut,
8 Nisan 2020, 13:44 tarihinde düzenlendi
playbazaarsattaking
17 Nisan 2020, 09:48
https://www.playbazaar.xyz/
playbazaarsattaking
17 Nisan 2020, 12:09
Good games online play bazaar and Satta King games
Güzel güncelleme
torrent oyun
Teşekkürler Euro Truck Simulator 2 oyununa ait mod indirmek istiyorsanız ets 2 mod sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Siyah zencefil ile kara zecefil arasındaki farklar nelerdir ? Öğrenmek için bu linke tıklayın;
http://www.karazencefil.com/siyah-zencefil-surubu/
Güzel yorum teşekkürler
oyununuoyna
19 Mayıs 2020, 22:15 tarihinde düzenlendi
Bunu arıyordum uzun zamandır
güvenli casino siteleri
Her geçen gün büyüyen oyun dünyasında mod topluluklarına olan ihtiyacın gün geçtikçe artması sonucu kurulan ets2modlari.com websitesi ülkemizde yaşayan oyun severlerin Ets 2 oyununun modlarını rahatlıkla indirebileceği ve mod yapımcılarının da geliştirmiş oldukları modları güvenle yayımlayabilecekleri bir aracı platformdur. Aramıza katılarak en güncel ets 2 mod ve yamaları'na ulaşmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
10 Haziran 2020, 13:32 tarihinde düzenlendi
pokien site map googlede bulamadım burada buldum tşkler.
İstanbul şehri ilginç bir şehir. Bu yüzden katılıyorum. Yol tarifleri için bir harita olacak Bu konuda hala bilmeyen birçok kişiyle paylaşmak için slotxo'nun makalesiyle ilgili bu makaleyi paylaşacağım. Ve daha rahat seyahat edebilecekler
Yellow PagesGeneral Manager Semin Özmoralı said the slotxo accompanying: The client utilizes these administrations to go to the entryway of the organization. On the off chance that there is no organization that he is searching for, the organization is probably going to get the client. The way that SMEs can be found at the correct focuses on advanced guides is significant in the present serious conditions. With these administrations, we are expanding the advanced accessibility of SMEs.
Yandexi çok beğenerek kullanıyorum ve müşterilerime de öneriyorum.
Eğer SEO ve web tasarım ajansı arıyorsanız bir baytronik.com ile görüşmenizi öneririm.
Yandex Navigasyon&Haritalar’da  https://ledtr.com karaköydeki mağazamızı çok kolay bulabilirsiniz.