Metrica için Kullanıcı Parametreleri

Yandex.Metrica, sitenizin ziyaretçilerine özel nitelikler atamanızı sağlayan “kullanıcı parametreleri” özelliğini kullanıma sundu.  Bu atamayı hem oturum sırasında hem de çevrimdışı veri yükleyerek yapmanız mümkün.

Metrica’da benzer bir özellik “ziyaret parametreleri” olarak bulunuyordu. Bu özellik sayesinde kişilere değil, oturumlara özel parametreler atanabiliyor.

Yeni özellik sayesinde ise sadece iş sahibinin sahip olduğu veriler site ziyaretçileriyle eşleştirilebiliyor. Örneğin kullanıcının siteye kaydolurken verdiği bilgiler veya kendi CRM sisteminizdeki müşteri bilgileri...  Kendi kaynaklarınızdan gelen bu bilgiler, standart oturum bilgilerine ek olarak işiniz için değerli bulduğunuz ve gerçek kişilere ait verilerden oluşmaktadır. Şimdi bu veriyi Metrica’ya aktarıp ziyaretçi kitlenizi derinlemesine analiz etmek için kullanabilirsiniz.

Örneğin mağazanız için indirim kartına sahip kişilerin bilgilerini Metrica’ya aktarıp  yeni segmentasyon özelliklerini kullanarak bunların davranışlarını diğer ziyaretçilerin davranışlarıyla karşılaştırabilirsiniz.

Böyle bir segment oluşturduktan sonra Yandex.Direct’te bu segmente özel bir kampanya oluşturabilirsiniz.Kullanıcı başına 1000 parametre atama imkanıyla raporlama ve reklam kampanyalarınız için yepyeni olasılıklara sahip olacaksınız.

Daha fazla bilgi için yardım sayfalarına göz atın.

50 yorum
Makaleniz için teşekkür ederim,
kayseri seo
Elinize sağlık.

wix site
23 Şubat 2019, 21:04 tarihinde düzenlendi
Teşekkürler.




esaglik.org
Hem uygun fiyatlı hem de kullanışlı olması ile çok seveceğiniz bu Rus Merhemi kullanımı sizlere verdiği güven ve gözle görülebilen etkileri sayesinde yanınızdan asla ayırmayacağınız bir ürün olacak. Her seans sonunda görebileceğiniz etkilerinin yanı sıra cildinizde herhangi bir problem oluşturmamasını da çok seveceksiniz. Uzun yıllardan beri sizlere hizmet vermekte olan firmamız, birçok mutlu ve güven veren geri dönüşleriniz sayesinde azimle hizmetlerine devam etmektedir.


rus merhemi şikayetleri varmı
tayt etrafında en rahat pantolon eller aşağı. Konfor ve şıklık arıyorsanız, taytumuz sizin için mükemmel. Kadınlar için tozluklar, birçok yönden giyilebilecek pantolonlardır, gerçekten onları sınırlandırmanın sınırsız yolları vardır. Özellikle çapraz, örgülü, kesikli, suni deri, dimi, moto ve daha birçok koleksiyonumuzla. Tüm gardırobunuzu bu sayfadan hiç ayrılmadan oluşturabilirsiniz. Ofiste bir gün için bir çift dimi kırpılmış tozluk al ve mutlu saatler için bir çift tüplü tozluk topla. Her ikisine de bir çift topuk ekleyin ve mükemmel bir görünüme sahip olun. Mutlu saatler için ekin üstünü ve ceketini eklersen tüm dikkatini çekersin. Daha rahat bir görünüm için, yumuşak siyah tozluklarımızı bir kazak veya tişörtle eşleştirin. Sabah kahvenizi alırken rahat olacak ve sevimli görüneceksiniz.
Bilindiği üzere Türkiye’nin en iyi sözlüklerinden birisi ekşi sözlüktür. Alanında ilklerden biri olan bu ekşi sözlük datça acıbadem macunu gibi piyasaya sürülen tüm ürünlerde kullanıcıları bilgilendirmektedir. Oraya yazılan yorumlarda kullanıcıları fikirlerini, ürünler hakkındaki olumlu olumsuz yorumlarını bulabilirsiniz.




datça acıbadem macunu ekşi
sağlık vitrin'den hemen güvenle alışverişe başlayın.
yacon şurubu resmi satış sitesine hemen ulaşabilirsiniz.
peptit maya maskesi siparişi için hemen tıklayın.
matcha premium çayını hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.
Bunun Yanında Seo da işinize yarayabilir
kayseri seo
teşekkürler
Latest Upcoming Bollywood Movies List 2020, 2021 & 2022 with the release date. For more details about the latest Bollywood movies visit our website

Bollywood Movies 2021
Upcoming Movies
latest Bollywood Movies
playbazaarsattaking
17 Nisan 2020, 09:50
https://www.playbazaar.in/ResultChart.php
Box Office Collection 
Bollywood movies 2021
Salman Khan Upcoming Movies



upcoming movies 
latest bollywood movies
playbazaarsattaking
17 Nisan 2020, 12:14
Online sites Satta King and Play bazaar
Haydar Darilmaz
21 Mayıs 2020, 02:49
hd bilisim Elinize sağlık
21 Mayıs 2020, 02:50 tarihinde düzenlendi
ุษบา พิมพ์ฐา
15 Haziran 2020, 05:38
Thanks to this page for allowing us to follow good news.  form  >>>  ดาวน์โหลด slotxo
ิราภรณ์ นอนน้อย
7 Temmuz 2020, 08:57
Thank you for sharing a good story. It's good to have this website to keep users informed of the latest events.  เกม To improve the performance of your website, we recommend that you post relevant content and convert it to managed web hosting. 
ุษบา พิมพ์ฐา
8 Temmuz 2020, 06:40
In addition to the standard session information, assume that this ทางเข้า  information from your own source is of value to your business.
ุษบา พิมพ์ฐา
13 Temmuz 2020, 06:14
เราติดตามเพจนี้อยู่อยากให้คุณได้อัพเดทข่าวสารเรื่อยๆ และอัพบทความที่เป็นบัจจุบันให้เราได้อ่านอย่างต่อเนื่อง  แจ็คพอต 
info@adanaseo.org
16 Temmuz 2020, 02:56
Adana web tasarım şirketi HD Bilişim sektörün nabzını tutarak adana seo hizmetleri vermektedir.
Haydar Darilmaz
16 Temmuz 2020, 02:58
Elinize sağlık bilgilendirme için teşekkür ederim.  Adana oto kiralama
info@pierrecardin-ucretsizuyelik.com
16 Temmuz 2020, 02:59
Bilgilendirme için teşekkür ederiz. pierre cardin üyelik
Natachai Kamdee
21 Temmuz 2020, 15:36
<a href="https://ufabet-888.net/">slot ufa</a>
<a href="https://ufa-team.com/">ufabet auto</a>
<a href="https://jokerteam.net/">jokergame</a>
<a href="https://jokerteam123.com/">jokerslot</a>
<a href="https://news89.club/">-ข่าวสด</a>
<a href="https://www.ufaslot.cc/">ufa slot</a>
ุษบา พิมพ์ฐา
23 Temmuz 2020, 06:36
ฉันชอบข่าวสารเพจนี้มากอยากให้คุณอัพดทข่าวสารเรื่อยๆเพื่อการอ่านอย่างต่อเนื่อง คุณลองเข้าไปติดตามเราได้ที่นี่ เทคนิค
slotxo'da bu fonksiyonla ilgili kılavuzu okudum ve parametrelerin eklenmesi işlemi daha da kolaylaştıracağını düşünüyorum. Çünkü bir şeyi geliştirmek için, kullanıcıların bundan rahatça yararlanabilmelerini ve anlaşılması çok karmaşık olmayanları kullanmasını sağlamalıyız.
Bu kind ziyaretinizse, şurayı kontrol ettiğinizden emin olun SSS yukarıdaki slotxo bağlantıya tıklayarak. Mesaj göndermeden önce kayıt olmak zorundasınız: devam etmek için yukarıdaki kayıt bağlantısını tıklatın. Iletileri görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Her 100 Mesaj Için 5 TL Nakit veya 5 TL değerinde STEAM Cüzdan Kodu veriyoruz. Anında havale/EFT! Onlarca referans! Konu açmanızı şart koşmuyoruz! Sadece mesaj atmanız yeterli.. | Bizimle çalışmak istiyorsanız SurumNotlari.NET'e PM atarak iletişime geçebilirsiniz. Detayları PM ile aktarabiliriz. Aklınızdaki soruları sormaktan çekinmeyin.
Natachai Kamdee
28 Temmuz 2020, 13:54
ufa slot
ufabet
joker gameing
joker slot
ข่าวสด
ufaslot
ุษบา พิมพ์ฐา
10 Ağustos 2020, 06:10
ทุกเรื่องราวที่คุณอยากรู้เพจของเรามีครบทุกอย่างแค่คุณคลิกเข้าไปคุณก็จะได้พบกับประสบการณ์ใหม่ๆ แล้ว เทคนิค คุณจะได้ความสนุกมากยิ่งขึ้น 
ุษบา พิมพ์ฐา
15 Ağustos 2020, 10:33
เรารอติดตามคุณอยู่ เพจนี้ดีอ่านข่าวสารได้ครบถ้วน เกมสล็อต ยิ่งอ่านยิ่งรู้สึกชอบอยากให้คุณได้อัพเดทข่าวสารเรื่อยๆ